El restaurant està portat per Fork and Pillow o Andilana, no estem segurs de quin dels dos noms és correcte.
La qüestió és que la gestora del restaurant, és una cadena de restaurants situats a Barcelona, Madrid i Palamós. Segur que en coneixeu algun. Nosaltres som clients del Blanc a Girona, el Fish a Palamós, el Basilico a Barcelona o la Malcontenta a Platja Castell. No és una cuina precisament casolana, atesa la mida de la cadena de restaurants, però sí que és una cuina moderna, variada (la carta és diferent a cada restaurant), economica i en locals molt ben decorats, triats i acondicionats. El menjador de l'hotel trias per exemple és molt gran i amb finestres al passeig. A l'estiu instalen una terrassa molt confortable directament sobre el passeig on s'està francament bé.
4 comensals |
Igual que heu passat pel meu bloc, passo pel vostre.... Tenim blocs amb el mateix objectiu que no deixa de ser un "diari personal" que pot ajudar a orientar amics.....
ResponEliminaAixí vaig començar el meu ara fa 2 anys i mig.....
Salut
Ricard