dissabte, 13 d’agost del 2011

Bar Obra Social Castell de Peralada. Peralada

4 comensals (Berenar-sopar)
Anem a fer un berenar sopar a Peralada abans d'entrar al casino a perdre-hi 30€ i fer-hi una copa. Normalment solem anar al Bar Obra Social que es troba just a l'entrada del darrera del Casino.
Avui al mercat de la devesa de Girona es podien trobar tomates d'una qualitat més que acceptable a 0,90€/kg, i unes tomates molt bones a 2-3€/kg. Dit això: cal que les amanides d'aquest restaurant estiguin fetes amb unes tomates verdes i totalment insípides? Això a l'hivern seria un error, però al mes d'agost no té perdò de déu. Cal que l'enciam sigui del tipus Iceberg? Això és fins i tot pitjor que fer les amanides amb enciam Florette. Les puntes de feina d'aquest restaurant son molt estacionals, estiu, nadal, setmana santa i para de comptar. Però, cal que tots els cambrers siguin nanos que no saben distingir una hamburguesa d'un entrecot? Cal que les taules estiguin comprimides per aprofitar l'espai al màxim? És cert que anar-hi surt molt bé de preu, els vins per exemple tenen preus molt ajustats. Però si algú pot recomanar-nos un altre restaurant una mica menys lowcost, i amb una qualitat més acceptable, per allà a prop, el provarem a la primera oportunitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada