dissabte, 15 d’octubre del 2011

Tickets Bar. Barcelona

4 comensals
Mai vam aconseguir taula per menjar al Bulli. Per això no hem volgut deixar passar l'oportunitat d'anar a dinar al Tickets, on es pot provar algun plat com les mítiques Olives Esferificades. En comparació trobar-hi taula és fàcil: només cal reservar amb uns 3 mesos d'antelació. Els plats han estat servits en l'ordre que els veieu en la factura. Entre menjar i postres 19 plats. de cada plat n'hi ha hagut pels 4 comensals, indpendentment de si veieu que la quantitat indicada és 1,2 o 4. Hem deixat que el cambrer demanés per nosaltres. 
Ens hem quedat sense bateria i les últimes fotos són agafades d'altres webs... la del conill no l'hem trobat.

Pera Impregnada de sangria (ja n'hi falta la meitat!)


Olives Ticket (obligatòries)
Jamon de Toro. (Ventresca de bacallà, untada amb greix de pernil ibèric, pinyons i sal)
Caneló d'alvocat farcit de Bou de mar (Excelent!)
Ous de perdiu 1:40... el fotògraf va arribar tard!
Airbag de formatge amb caviar d'avellana (o era atmetla?)
Musclos marinats per Tickets amb romaní.
Gambes amb espuma de maonesa i seitons.
Navalles amb Gengibre, mousse de llimon i safrà.
Calamars
Airbaguette.
Papada de porc amb formatge i mostassa.
Xuxi Formatge Payoyo
Patates confitades amb pernil ibèric cuit.
Pastís d'atmetlla amb gelat de préssec.
Bunoyols Xocolata


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada