dijous, 23 d’agost del 2012

Els Tinars. Llagostera




En aquest blog parlem de molts tipus de restaurant diferents, i el nivell d'exigència s'adecua a cada categoria. És compatible dir que el Koneig està molt bé amb què el Raku és un desastre, ja que competeixen en dos categories diferents. En aquest cas parlem d'un gran restaurant al qual anem per primera vegada. I la valoració és molt posititva. El servei és molt atent i està a l'alçada del que pagaràs al sortir: la mestressa passejant pel menjador saludant els clients més habituals, un somelier per recomana el vi, assortiment de pans variats que et van oferint de tant en tant... La presentació dels plats és excelent. És una cuina de plats tradicionals, des d'un punt de vista modern. El garrí boníssim.  Realment s'ho fan pagar: ceba de figueres al cop de puny amb ventresca de bacallà 15€, pica. L'unica crítica negativa que els puc fer és la següent(per ser tiquis miquis): si a la web teniu un menú per a joves, o un menú de diari, com és que a l'estiu entre setmana no està disponible cap dels dos? Ja repetirem per anar-lo coneixent millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada