diumenge, 1 de juliol del 2012

Mas Pau. Avinyonet de puigventós

En aquest cas parlem d'un Restaurant amb majúscules. Hi anem en un banquet d'aquests on primer et fan l'aperitiu a fora, i després els plats principals a dins. La carretera de Besalú a Figueres està espectacular en una tarda de mitjans de juny. A l'aperitiu i algunes sublimitats, com els xarrups de rostit, boníssims. O unes gambes fresquíssimes. L'amanida de bacallà està perfectíssimament elaborada. El mari muntanya de Poularda, la veritat, sembla pollastre bullit. Un grandíssim restaurant, però els 2 cops que hi hem anat, hem sortit amb la impressió que el menjar era "massa" sa, com una mica de règim. Amb les verduretes sempre poc fetes, i els sabors sempre subtils, dinars d'aquells fàcils de païr. Que ja està bé, però a vegades el que hom busca quan se'ls gasta, és fer algún excés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada