dilluns, 2 de setembre del 2013

Hostal la fosca. Palamós.

Primer diumenge de setembre, que el món s'acaba. Asolellat dia a la Fosca. Hi anem recomanats per un amic. L'Hostal és més aviat vellot, li convé una remodelació a fons. Però no trobareu un lloc on hospedar-vos a primera línia de mar a aquest preu en tota la Costa Brava. I si el trobeu, siusplau feu-m'ho saber. Fa temps que busquem un lloc així. Si l'haguéssim conegut abans ja seriem clients antics. I ara que l'hem trobat... resulta que tanquen definitivament a finals de setembre. Es veu que hi faran un hotel de 5 estrelles amb SPA, i és clar, a un altre preu. Ens ho explica un home que deu ser l'encarregat, director, o el nom que tingui el gerent d'un hostal. "25 anys treballant amb aquest paisatge al davant". Nosaltres, que la vida és curta, no desaprofitarem pas aquest últim mes d'obertura. Ja tenim reserva feta per passar un cap de setmana.
La fideuà és bona. Neta d'entrebancs exceptuant 3 cloïsses i 3 gambes pelades en un racó.
L'arrós és fora de sèrie. Excelent. Fort, potent, però sense carregar. El gra ben cuit, però grenyal. Cremós. Si sou tres, la podeu agafar per dos.
El lluç és ben fresc. El turbó dels veïns fa bona cara i va ben acompanyat de patatetes amb ceba... 
Definitivament aquest setembre s'han d'aprofitar les últimes hores de l'establiment. I cal esbrinar on serà el cuiner aquest hivern.


2 adults i una nena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada