diumenge, 24 d’abril del 2011

Restaurant Guillermo. Sant Antoni de Calonge

Segon diumenge de Setmana Santa. Costa trobar taula en un restaurant a Sant Antoni, i aquest, com els altres està a rebentar. Es veu que l'establiment celbra aquest any el 25è aniversari. Fa la impressió que deu estar portat per una família, que ens semblen molt agradables. Això i la centricitat al passeig els deuen haver permès una bona clientela fidel.
Per picar ens porten unes xips d'escarxofa molt bones.
Triem el Menú de la Casa i el Menú Mariner. El Menú de la Casa ve amb una amanida que em sap greu però no valia gaire res... enciam iceberg, tomates verdíssimes. L'arrós de segon és correcte.
El Menú Mariner ve de primer amb una important ració de xipirons. Bons, però ja que el menú és com a mínim per  2 persones, potser enlloc de 2 racions tan grans de xipirons, estaria més bé servir-ne 2 de diferents a compartir. De segon aques menú porta fideuà. Aquí haig de dir que no ha estat gaire del nostre gust. Enlloc de ser una fideuà amb un bon sofregit i plena d'entrebancs, es tractava d'uns fideus, rossejats amb una mica d'oli i all, bullits amb caldo de peix i rematats 2 minuts al forn.

Vistos els preus de la carta, potser és millor opció triar a la carta que fer un menú.

Segurament l'establiment destaqui per la qualitat del peix, però pel nostre gust no pas per l'arrós i sobretot no per la fideuà.
http://restaurante-guillermo-en--girona.buscalis.com/ 

Qualitat-Preu (1-10): 6
Servei, acollida: Un pèl lent, però bé.
 

8 comensals, 230€.

2 comentaris:

  1. Sóm client habituals del Restaurant Guillermo i ens ha fet molta gràcia trobar l'escrit. Per nosaltres el fideuà del Guillermo és molt especial pel fet que només amb els fideus aconsegueixen un bon gust al paladar. Actualment estem acostumats a menjar fideus a la cassola (amb molts entrebancs i molt gust a sofregit però poc gust a peix) sota el nom de fideuà i en aquesta casa no és així!
    Si hi heu de tornar us recomanaríem el peix a la planxa (molt bó, sobretot el rapet) i l'arròs caldós. Per a nosaltres uns dels plats més bons del restaurant!
    Seguirem llegint els vostres comentaris!!

    ResponElimina