dissabte, 26 de maig del 2012

Siloc. Girona

4 Comensals
Si no us fa res agafar el cotxe per sortir a les afores de Girona, per mi aquest és el millor menú que es pot menjar entre setmana a Girona. Aquest restaurant l'ha portat diversa gent i li han posat diferents noms. És una masia molt gran i amb molt d'espai entre les taules. Crec que la nova gerència ho fa molt bé. Menjar un garrí boníssim en un menú entre setmana no és fàcil. Els postres tampoc semblen de menú. Els caps de setmana fan també menús una mica més cars, però assequibles amb begudes, café i cava inclós. De veritat molt bé els menús. Un dia ens dedicarem també a explorar la carta.

Fish Shop. Girona, o Platja d'aro

4 Comensals
Restaurant súper xulo, d'aquests amb la cuina oberta i on es pot menjar a la barra. Amb un expositor de peix fres en gel. També plats japonesos. Està bé, però pel meu gust massa car.

Txalaka. Girona

4 comensals
El millor dels tres restaurants de tapes bascos que conec a Girona (Txalaca, Lizarran, Zanpanzar). A recomanar l'entrecot de vedella.

Casa Marieta. Girona

4 comensals
De l'estil del Llevant de Platja d'Aro: situat en un local molt ben posat i muntat com una industria del menjar. Correcte, res d'especial i bé de preu.

Koenig. Girona

2 comensals
Per mi aquesta gent són uns cracks del negoci de la restauració. Treballen moltíssim tots els seus restaurants. Està ben organtizat com una orquestra. Els cambrers estan ben triats, son amables, et suggereixen plats. És un fast food, no li demanem més, però tenen les millors patates braves de Girona, tendres, segurament Mona Lisa. Varietat d'entrepans a la planxa(Salsitxes, hamburgueses, pa de motlle...), amanides, algunes tapes. Súper ràpids en el servei.

Can Pepet. Pineda de Mar

Menú de dissabte
Restaurant que deu haver fet molts calers. Tenen Can Pepet 2 al davant. La manera que tenen de posar noms ja denota que, tot i ser una marisqueria, no es tracta pas d'un restaurant elegant, sinó més aviat amb un ambient animat. Tenen expositors de peix i carn fresca, senyal de molta rotació, amb la cuina vista. M'imagino que els paletes de la zona s'hi deuen haver posat les botes tots aquests anys del boom de la construcció.